firekløver

Hvem er vi?​

​Linde & Partners Kapitalrådgivning A/S er en stærk, konservativ investeringsrådgiver. Selskabets erfarne finansfolk tæller bl.a. Torben Arnth Nielsen, Claus Linde og Ole Neve Nielsen.

Vi tilbyder vores kunder en langsigtet, konservativ investeringsstrategi med lav risiko. 

Det betyder bl.a., at vi undgår højt belånte selskaber og virksomheder med meget ustabil indtjening. I stedet går vi efter stabile value-aktier, der leverer et højt udbytte.

“Vi investerer udelukkende i daglige forbrugsvarer som øl, mad og medicin - varer som der altid vil være efterspørgsel på. Det giver lav risiko for at tabe pengene permanent.”

LÆS MERE OM LINDE OG PARTNERS INVESTERINGSSTRATEGI

Hvem er vores kunder?

Vores kunder ønsker en langsigtet investeringsrådgivning, der over tid giver stabile og rimeligt sikre afkast. Tidshorisonten er mindst 3 år, når vi foretager en afkast- og risikovurdering af en portefølje.

Vi servicerer udelukkende danske kunder med opsparing og formue i selskaber, pensions- og frie midler.

”Vi har stor respekt for, at det er folks egen hårdt tjente opsparing eller formue, vi har at gøre med. Den skal der ikke gambles med.” 

“Når man skal investere sine penge, er vores filosofi, at pengene skal yngle stille og roligt uden den store risiko.”

At investere andres penge er en tillidssag

Et godt samarbejde starter altid med en god relation. For os er det vigtigt at kende vores kunder godt, og derfor kommer vi altid gerne på besøg til et indledende – og uforpligtende - møde.

Lige så vigtigt er det naturligvis, at du som kunde også ved, hvem vi er, og hvad vi står for.

Hvis du er interesseret, kan du i vores profilbrochure læse nærmere om, hvem vi er – både som virksomhed og som mennesker.

Download vores profilbrochure, hvis du vil vide mere om os

Relationer betyder alt i denne branche. En stor del af vores kunder har kendt os i mange år og ved derfor, hvad vi står for. De er tæt på os og ved, at de kan være trygge. Vores nye kunder er ofte vores relationers relationer, fordi mange af dem automatisk ud og gør reklame for os i deres netværk.​

Kontakt​

Linde & Partners Kapitalrådgivning A/S

Kong Christians Allé 53
9000 Aalborg
+45 98 18 70 30

Slotsbakken 99

2970 Hørsholm

+45 20 44 90 31

info@lindepartners.dk

CVR: 36032103