firekløver

Investeringsfilosofi​

Hos Linde & Partners Kapitalrådgivning A/S er vores strategi at levere de sikreste afkast, snarere end de højeste afkast.

En investeringsstrategi med langsigtet kurspotentiale

Vores strategi er at koncentrere os om stabile, lav-risiko investeringer - med fokus på Value-aktier som udbetaler høje udbytter. For os betyder Value stærke og stabilt indtjenende selskaber med en forståelig og gennemprøvet forretningsmodel.

”Vi sigter altid efter selskaber, der har en solid egenkapital, og som udlodder en stor del af deres årlige overskud til deres aktionærer.”

Det drejer sig typisk om selskaber, der handler med produkter, som der altid er behov for, uanset om der er tale om høj- eller lavkonjunktur. Varer, såsom øl, mad og medicin, som ikke pludselig går af mode.

For vores kunder medfører det en høj grad af sikkerhed. Disse selskaber forsvinder ikke fra den ene dag til den anden, og selskaberne har med mange års eksistens opbygget en solid kapitalbase at udbetale udbytter fra.

Vi investerer ikke i bankaktier

Hos Linde og Partners anser vi investering i bankaktier for at være for risikofyldt. Banker har store op- og nedture, der, som følge af konjunkturerne og bankers forretningsmodel, bygger på for lille egenkapital. Af samme grund anbefaler vi ikke vores investorer at købe bankaktier.

Risikospredning​

Vi sørger for altid at have en god spredning på vores kundeporteføljer med en fordeling på 30-50 aktier, som samtidig er spredt over lande og sektorer. I 2016 var der 44 selskaber i porteføljen.

Hvis en aktie ikke præsterer som forventet, berører afvigelsen kun en lille portion af vores kapital, så dette forstyrrer ikke resten af porteføljens udvikling. Vi opnår dermed en god risikospredning og størst mulig tryghed for vores investorer.

Vores rådgivning følger de rammer og regelsæt, der er fastsat af Finanstilsynet.

Kontakt​

Linde & Partners Kapitalrådgivning A/S

Kong Christians Allé 53
9000 Aalborg
+45 98 18 70 30

Slotsbakken 99

2970 Hørsholm

+45 20 44 90 31

info@lindepartners.dk

CVR: 36032103