Stabilitet sikrer høje afkast

Linde & Partners fondene leverer fortsat pæne og stabile afkast. Juli er præget af ro på de finansielle markeder og aflægning af halvårsregnskaber.

Linde & Partners fondene har År-til-Dato givet et afkast på ca. 7 % mod markedets ca. 15 %. 

33 aktier med en upside på 143 % i gennemsnit

Porteføljens Fair Value beregning viser en gennemsnitlig upside på 143 % og en utrolig høj stabilitet.

Performancehistorik

Nyt fra porteføljen

I løbet af juli måned tikkede de første halvårsregnskaber fra porteføljevirksomhederne ind. Selvom det er for tidligt at give endelige konklusioner for hele porteføljen, så tegner der sig bestemt et positivt billede. Her er et par foreløbige nedslag:

  1. Alphabet (selskabet bag både Google og Youtube) fremviste vækst på både top- og bundlinje. Dermed forstummede snakken om at disse virksomheder snart vil blive udkonkurreret af de nye AI-sprogmodeller, som bl.a. ChatGPT, for en stund.

  2. Biogen fik af FDA d. 6/7 sin endelige godkendelse på lægemidlet mod Alzheimers; Leqembi. Midlet kan nu frit sælges til de mere end 6 mio. mennesker, der lider af Alzheimers i USA.

  3. PepsiCo kunne igen konstatere at forbrugerne ikke lader sig skræmme af prisstigninger. En bedre test af brandværdi findes næppe. Omsætningen og indtjeningen steg med henholdsvis 10 og 12 % sammenlignet med samme kvartal sidste år.

Sektorafkast

IT-sektoren er med afstand den sektor med de største afkast i år. Her er det især nogle meget få, men store virksomheder som trækker det samlede marked op. Ukarakteristisk er det dog at sektoren Health Care har givet negative afkast i et ellers positivt marked, hvilket rammer Linde & Partners fondene, hvor en relativ stor andel af porteføljen er placeret i Health Care. 

47 % stigning på 7 år

Linde & Partners har siden 2015 givet et afkast på 47 % - det er vi stolte af!

Forrige
Forrige

Halvårsregnskaber dokumenterer positiv vækst

Næste
Næste

Stabilitet, lave udsving og høje langsigtede afkast