Linde & Partners Investeringsfonde opnår Artikel 8-klassificering for ESG-fokus

Vi er glade for at meddele, at Linde & Partners Investeringsfonde nu er blevet klassificeret som Artikel 8 i henhold til Disclosure-forordningen. Denne vigtige milepæl bekræfter vores engagement i at vurdere ESG (Environmental, Social, Governance)-aspekter, når vi analyserer potentielle nye virksomheder og følger vores eksisterende portefølje.

ESG-mæssige aspekter har altid været en del af vores investeringskriterier, når vi vurderer potentielle og eksisterende virksomheder. Artikel 8-klassificeringen betyder dog, at vi mere systematisk vil tage højde for bæredygtighedsfaktorer i vores investeringsproces. Veldrevne virksomheder der proaktivt og positivt med ESG har potentialet til at levere både økonomisk stabile og solide afkast år efter år.

Vores investeringsstrategi er baseret på en grundig analyse af virksomheders værdi og bæredygtighedsforhold. Vi screener og investerer i virksomheder med stærk og stabil indtjening, forståelige forretningsmodeller og en bevidsthed om væsentlige bæredygtighedsaspekter. Dette inkluderer overholdelse af internationale konventioner og vores egne eksklusionskriterier samt konstruktiv tilgang til CO2-udledning.

Vi mener, at denne Artikel 8-klassificeringen dokumenterer vores engagement som ansvarlige og aktive investorer, som vurderer ikke kun finansielle nøgletal, men også virksomhedens fundamentale drift og samfundsansvar. Vi tror på, at en holistisk tilgang til investeringer kan skabe værdi på lang sigt, samtidig med at vi bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

I vores formål om at levere stabile langsigtede og gode afkast, udvider vi i dag vores investeringsproces med ESG-mæssige målepunkter. Heldigvis får denne nye klassificering ikke betydning for vores portefølje, da porteføljevirksomhederne til fulde indfrier vores nye kriterier.

Vi er naturligvis både glade og stolte over at opnå en Artikel-8 klassificering på vores børsnoterede fonde. Dels fordi ESG-initiativer bringer et øget fokus på at skabe bedre vilkår i verden, men samtidig også fordi vi bliver bekræftet i at ESG-kravene understøtter vores investeringsfilosofi om at veldrevne og samfundsbevidste virksomheder med stabilt stigende omsætning og indtjening skaber stabile og solide afkast. Det arbejder kan vi nu fortsætte med - med et nyt flot prædikat på vores produkt.

Vi ser frem til fortsat at skabe investeringsmuligheder, der harmonerer med vores værdier og overbevisninger. Sammen kan vi opbygge en mere bæredygtig og ansvarlig økonomi.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores investeringsstrategi og hvordan vi kan hjælpe dig med dine langsigtede investeringsmål.

Anders Stendahl
Direktør

Forrige
Forrige

Stabilitet, lave udsving og høje langsigtede afkast

Næste
Næste

Stabile virksomheder med lave udsving