Linde & Partners ændrer ledelsen

Ny direktør
Linde & Partners har ansat Anders Stendahl som direktør 1. april 2023. Anders vil sammen med Claus Linde og det øvrige team fortsætte arbejdet med at profilere virksomheden som en fokuseret value orienteret virksomhed.
Anders har en gennemgribende forståelse for kommunikation i den finansielle sektor, qua sin erfaring som marketingchef i Spar Nord Bank, brand- og marketingchef i Jutlander Bank og som kommunikations- & marketingdirektør i Sparekassen Danmark.
Anders Stendahl er 39 år, gift med Ann og de har to børn sammen. 

Ny bestyrelsesformand
Claus Linde indtræder i samme forbindelse i bestyrelsen. Bestyrelsen består fremadrettet af Ole Neve Nielsen, Jesper Fjeldsø og Claus Linde.

Bestyrelsesformand Torben Arnth Nielsen har ønsket at udtræde af bestyrelsen for at hellige sig andre gøremål.

Claus Linde vil fortsat være tilknyttet virksomheden som kundekonsulent, hvor han med sin indgående viden og lange erfaring med investering i valueaktier fortsat vil rådgive og service kunder.

Det er bestyrelsens vurdering, at ledelsen med Anders får tilført nye kompetencer, som er positive for den videre vækst i virksomheden.

Alle i Linde & Partners vil sige Torben tak for indsatsen i bestyrelsen fra selskabets stiftelse og til nu – samt ønske held og lykke med de nye gøremål, der tegner meget spændende.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til:

Anders Stendahl
21 69 72 63
[email protected]

Claus Linde
40 78 70 50
[email protected]

Forrige
Forrige

Flotte regnskaber afslutter 2022

Næste
Næste

Flotte regnskaber. Beskedne afkast